Workshops

Basiscursus masseren
Leer eenvoudig een goede (ontspannings)massage geven. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan massagegrepen en eigen houding, maar er komt ook een deel anatomie aan de orde, zodat je weet hoe en waarom je behandelt.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Partnermassage voor 2 personen
Leer samen met je partner (of familielid, vriend(in), kennis) hoe je een ontspannende massage kunt geven. Tijdens deze 2 uur durende workshop worden de basisgrepen van het masseren aangeleerd.
Een leuke verrassing om cadeau te geven…

Babymassage
babymassage
Aanraken is een van onze eerste levensbehoeften. De cursus Babymassage is speciaal voor ouders van baby’s van 6 weken tot circa 9 maanden.
Na de geboorte krijgt je baby te maken met veel nieuwe indrukken. Je kindje zoekt contact, maar kan nog niet praten. De enige taal die hij/zij kent is de lichaamstaal.
Babymassage is een bijzondere manier om je baby te leren kennen. Het masseren is niet moeilijk en vereist geen speciale deskundigheid.

Tijdens de workshop (1-2 uur), die bij jou thuis in eigen vertrouwde omgeving gegeven kan worden, leer je een aantal basistechnieken.
Je zult ervaren dat massage de band tussen jou en jouw kindje zal versterken.

Hand en/of voetmassage
Ze worden dagelijks gebruikt: onze handen en voeten. Maar veel aandacht besteden we er meestal niet aan. Jammer! Het is namelijk heel ontspannend en gezond om je handen en voeten af en toe te masseren. Met de tips in deze workshop leer je hoe je jouw eigen voeten en handen (en die van anderen) lekker kunt masseren en verzorgen.
Een heel laagdrempelige manier van leren masseren; strijken, kneden… Allerlei grepen komen aan bot.
Duur ca. 2 uur.

Bij alle workshops wordt een flesje basisolie en informatie over de massages meegegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *