Streef naar een gezonde leefstijl!

voeding

In de afgelopen decennia is ons de behoefte aan ‘verkeerde vulling’ aangeleerd. Een groot assortiment aan kant-en-klaar producten vergemakkelijkt het bereiden van maaltijden en zorgt vaak voor een (overmatig) gebruik van tussendoortjes. De meeste producten bevatten echter teveel calorieën en/of verkeerde (verhoudingen m.b.t.) voedingsstoffen.
Dit resulteert vaak in overgewicht en vergroot het risico op aandoeningen als diabetes,  hart- en vaatziekten en maag-darmproblemen.

Met de keuze voor een verantwoord eet- en leefpatroon  kun je werken naar een gezonder gewicht, waarbij een betere lichaamssamenstelling een van de uitgangspunten is.
Door bewuster te eten en (meer) te bewegen zal het jojo-effect, dat bij de meeste afvaldiëten het geval is, voorkomen kunnen worden.

Een advies afgestemd op individuele behoeften is daarbij van groot belang.

Voedingsadviezen op maat
Door persoonlijke begeleiding en adviezen gericht op leefwijze en gezond gewicht kunnen nieuwe eetgewoonten aangeleerd worden. De juiste voeding bevat namelijk alle goede voedingsstoffen, is lekker, geeft meer energie, zorgt voor betere weerstand en maakt dat je ‘lekker in je vel’ komt te zitten.

Middels een intakegesprek en een vooraf ingevuld dagboek kunnen we jouw doelen vaststellen en je valkuilen helder krijgen. Voedingsschema’s worden speciaal voor jou opgesteld. Daarna bekijken we hoe je jouw huidige voedings- en leefpatroon kunt aanpassen om het gewenste doel te bereiken.

Er wordt een behandelplan opgemaakt met daarin consulten:
90 minuten Intakegesprek, wegen en meten, overleg informatie
30 minuten Wegen en meten + overleg informatie
20 minuten Wegen en meten + kort overleg

Zie verder: Tarieven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *