Workshops

Leren masseren
Leer eenvoudig een goede ontspanningsmassage geven. Dit is mogelijk op een stoel of een massagetafel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Partnermassage voor 2 personen
Leer samen met uw partner (of familielid, vriend(in), kennis) hoe u een ontspannende massage kunt geven. Tijdens deze 2 uur durende workshop worden de basisgrepen van het masseren geleerd. Een leuke verrassing om cadeau te geven…

Babymassage
babymassage
Aanraken is een van onze eerste levensbehoeften. De cursus Babymassage is speciaal voor ouders van baby’s van 6 weken tot circa 9 maanden. Na de geboorte krijgt uw baby te maken met veel nieuwe indrukken. Uw kindje zoekt contact, maar kan nog niet praten. De enige taal die hij/zij kent is de lichaamstaal. Babymassage is een bijzondere manier om uw baby te leren kennen. Het masseren is niet moeilijk en vereist geen speciale deskundigheid.

Tijdens de cursus, die bij u thuis in eigen vertrouwde omgeving gegeven kan worden, leert u een aantal basistechnieken. U zult ervaren dat massage de band tussen u en uw kindje zal versterken.

Hand en/of voetmassage
Ze worden dagelijks gebruikt: onze handen en voeten. Maar veel aandacht besteden we er meestal niet aan. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om je handen en voeten af en toete masseren. Met de tips in deze workshop leer je hoe je eigen voeten en handen (en die van anderen) lekker kunt masseren en verzorgen. Een heel laagdrempelige manier van leren masseren; strijken, kneden… Allerlei grepen komen aan bot. Duur ca. 2 uur.

Bij alle workshops ontvangt u een flesje basisolie en informatie over de massages.