Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage
bedrijfsmassage
Toenemende werkdruk leidt tot stress, werk gerelateerde klachten en ziekteverzuim. Stoelmassages verminderen stress- en RSI-klachten, werken ontspannend en weerstandverhogend, geven energie en dragen daardoor bij aan een betere gezondheid.
Door het aanbieden van stoelmassages zullen uw werknemers dan ook weer met plezier en energie aan het werk gaan.

Voor uw bedrijf kan dit betekenen: betere werkhouding van uw werknemers, minder fysieke en/of psychische klachten, lager ziekteverzuim, een prettige werksfeer en een hogere productiviteit, want… Een werknemer die goed in zijn vel zit, zal beter presteren!
Bovendien zijn stoelmassages aftrekbaar van de belasting, mits ingepast in het Arbo-plan. (Zie hiervoor www.belastingdienst.nl)

De stoelmassage vindt plaats op de werkplek of in een aparte ruimte binnen uw bedrijf. Een behandeling neemt niet meer dan 15-20 minuten in beslag en wordt door de kleding heen gegeven, zittend op een speciaal ontworpen stoel. De massage richt zich op het hoofd, de nek, schouders, armen, handen en rug; dé probleemzones bij uitstek! Kortom, diverse voordelen die de investering in stoelmassage op regelmatige basis meer dan waard maken.

De mogelijkheid bestaat om de stoelmassage uit te breiden, dan wel te vervangen met een (na)behandeling; specialisatie stoelmassage. Dit zal individueel bekeken worden.

Wilt u zelf het effect ervaren van stoelmassage? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvende behandeling…