Welkom bij Compassion Massagetherapie & Coaching

Bewust leren omgaan met lijf en leven staat centraal in de behandelingen en consulten die worden aangeboden. Vanuit verschillende invalshoeken wordt er gekeken naar klachten; fysieke, emotionele en mentale aspecten komen hierbij aan bod.

Massage
Behandelingen, zoals sport- en ontspanningsmassage, bindweefselmassage (segmentale therapie) en Medical Taping Concept®, kunnen spierpijn en lichamelijke klachten na een blessure of bij stress herstellen en verdere klachten zelfs voorkomen.
Zie verder Massage

Coaching
De consulten staan in het teken van bewustwording en zelfontwikkeling: waarom zijn er die gedachten, gevoelens en reacties en hoe kun je daar mee omgaan… Krijg inzicht in overtuigingen en leer weer contact te maken met jezelf.
Zie verder Coaching

Voedingsadviezen
Verbeter je eet- en leefwijze: de juiste voeding kan zorgen voor meer energie, goede weerstand en ‘beter in je vel zitten’. Én… gezonde voeding kan ook lekker en makkelijk zijn!
Zie verder Voedingsadviezen

Sport- en beweegadviezen
Voldoende bewegen, aangepast sporten of juist ontspannen… Samen kijken we naar een goede training en een balans voor herstel.

Alle behandelingen en consulten staan los van elkaar, maar kunnen in combinatie gegeven worden. Ze zijn voor zowel volwassenen als kinderen bestemd.

Voor verdere informatie en afspraken kun je vrijblijvend contact opnemen met mij: (06) 13 30 36 96 of compassion.praktijk@gmail.com

Vriendelijke groet,
Andrea Stout-Henderson