Welkom…

welkom-bollen-roodop de vernieuwde site van Compassion Massagetherapie & Coaching. Er wordt nog gewerkt aan de uitbreiding, maar u kunt alvast weer informatie lezen over de massagebehandelingen, voedingsconsulten en werkvormen m.b.t. coaching. En verder kunt u informatie vinden over workshops en bedrijfsmassages.

Praktijk
Binnen de praktijk staat bewust leren omgaan met lijf en leven centraal. Dit betekent dat er aandacht is voor lichamelijke klachten en problemen van psychische aard. Hiervoor maak ik gebruik van diverse behandelmethoden met betrekking tot massage en coaching.

Massage
Behandelingen, zoals sport- en ontspanningsmassage, bindweefselmassage (segmentale therapie) en Medical Taping Concept®, kunnen spierpijn en lichamelijke klachten bij stress of na blessure herstellen en verdere klachten zelfs voorkomen. Lees meer hierover onder de knop ‘Massage’.

Voedingsadviezen
Als gewichtsconsulent kan ik u begeleiden naar een betere eet- en leefwijze. De juiste voeding kan zorgen voor meer energie, goede weerstand en een gezonder gewicht. En u zult merken… gezonde voeding kan ook lekker en makkelijk zijn! Voedingsadviezen worden (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bij ‘Voedingsadviezen’ vindt u informatie hierover.

Coaching
In deze sessies wordt u begeleid bij uw ‘bewustwordingsproces’, om vanuit eigen kracht en hart te leren handelen. De consulten zijn er op gebaseerd om weer contact te kunnen maken met eigen levenslust, kwetsbaarheid, kracht en talenten… eigen essentie. Onder ‘Coaching’ vindt u informatie over de werkmethoden tijdens de sessies.

Alle behandelingen en consulten staan los van elkaar, maar kunnen in combinatie gegeven worden. Ze zijn voor zowel volwassenen als kinderen bestemd.

Voor verdere informatie en afspraken kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Vriendelijke groet,
Andrea Stout-Henderson